28 Şubat 2014 Cuma

Kızlık Zarı Dikimi Fiyatı


Kızlık zarı dikimi fiyatı tamir edilecek olan alanın genişliğine, anestezi şekline ve tekniğe göre değişmektedir. Muayene ve müdahale sonrası yapılan kontroller için ek ücret talep edilmemektedir. Kızlık zarı dikimi fiyatı tercih edilecek yönteme ( kalıcı veya geçici ) ve anestezi tekniğine ( genel veya lokal ) belirlenmektedir.  


Kızlık zarı diktirme ameliyatı için 2014 yılında ne kadar ücret (güncel fiyat bilgisi) ödeyeceğinizi bilmek için öncelikle hangi yöntemle bu işlemi yaptıracağınıza karar vermeniz gerekir. Bilindiği üzere kızlık zarı dikimi işlemi için iki farklı yöntem bulunmaktadır. Bunlardan bir tanesi flep kaldırma tekniği ile yapılan ve kalıcı yöntem olarak adlandırılan tekniktir. Diğer teknik ise geçici yöntem olarak adlandırılan ve gerdek gecesinden birkaç gün önce yapılan işlemdir.

Flep yöntemi ile yapılan kalıcı kızlık zarı dikimi, her ne kadar diğer yönteme göre daha pahalı olsa da gerdek gecesi kızlık zarının tekrar kanaması için kesin ve garantili bir yöntemdir. Ayrıca genel anestezi ile yapılan işlemlerde kızlık zarı diktirme fiyatı bir miktar daha yüksek olsa da genel anestezi altında yapılan işlemin lokal anesteziye göre daha acısız, dolayısıyla hastanın konforu için daha etkili olduğu bilinmektedir.

Kızlık zarı dikimi fiyatları hakkında ilgili yasa ve etik kurallar gereği internet sitemizde yazılarımızda ve yorumlarda kesinlikle fiyat bilgisi verilmemektedir. 2014 yılı için uyguladığımız kızlık zarı dikimi ücretlerimiz hakkında kesin bilgi verebilmemiz için mutlaka hastayı muayene etmemiz gerekmektedir. Ortalama bir fiyat bilgisi ( 2014 yılı için ) almak ve merak ettiğiniz diğer sorulara cevap bulabilmek için 0 212 241 48 93 ve 0 532 2338773 numaralı telefonlardan Jin.Op.Dr. Korkut Arslan’a ulaşabilirsiniz. 

Hiç yorum yok: